Out of the Blue

• Michael Wilshaw - Les Champs-Elysées
- AVROTROS

Klassieke muziek & lekker eten

De serie Out of the Blue combineert klassieke muziek met lekker eten en een borrel na afloop. Een ongedwongen en compleet avondje uit, en dat in één prachtlocatie: TivoliVredenburg. Het is ook mogelijk tickets te kopen voor alleen het concert.

Deze keer staat Out of the Blue in het teken van Frankrijk. Voorafgaand aan het concert kunt u aanschuiven voor een goede Franse maaltijd en een lekker wijntje, geserveerd aan lange tafels rondom de Grote Zaal. Daarna betreden Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor het podium om onder leiding van Jun Märkl een 'grand dessert' te serveren: naast werken van Franse iconen uit de klassieke muziek als Claude Debussy, Maurice Ravel en Camille Saint-Saëns, klinkt ook een fijne selectie uit het Franse chansonrepertoire, in sfeervolle bewerkingen van de bekende arrangeur Franck van der Heijden. Alles voorzien van context, verhaal en drama. Na afloop van het concert kunt u nog even napraten onder het genot van een borrel.

19.30 uur aanvang diner (deuren open: 18.45 uur)

21.00 uur concert (deuren open: 20.15 uur)

22.30 uur borrel

Met of zonder diner

U kunt ook tickets kopen voor alleen het concert. Voor slechts € 21,- bent u erbij.