Groot Meezingconcert, aflevering 2

Cantique de Jean Racine en het Requiem van Fauré samen met de topmusici van het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest

Het Meezingconcert vindt plaats op zaterdag 11 februari 2017 in de prachtige Grote Zaal van TivoliVredenburg. Het Groot Omroepkoor, het Radio Filharmonisch Orkest, solisten Laurence Guillod en Thomas Tatzl en de deelnemers staan opnieuw onder leiding van de Amerikaanse dirigent Martin Wright, voormalig chef-dirigent van het Groot Omroepkoor. In dit bijzondere evenement worden twee beroemde werken van Fauré uitgevoerd: het prachtige Requiem en Cantique de Jean Racine.

Voor iedereen die van zingen houdt

Het Meezingconcert staat open voor iedereen die van zingen houdt. Het maakt niet uit of u beginnend zanger bent of ruime ervaring hebt met zingen: de unieke en overweldigende beleving van het samen zingen staat centraal.

Zaterdag 11 februari 2017 - Grote Zaal TivoliVredenburg – Utrecht – Vredenburgkade 11

Vanaf 11.30        Registratie

U kunt zich melden bij de hospitality desk in de centrale hal.

13.00                   Deuren grote zaal open

13.30 - 17.00      Repetitie in de Grote Zaal o.l.v. Martin Wright

Begeleiding: Ben Martin Weijand, vaste pianist van het Groot Omroepkoor.

15.00-15.30        Thee/koffiepauze (gratis verstrekking)

17.00 - 19.00      Diner pauze

U kunt op eigen gelegenheid iets eten in één van de vele restaurants in de

omgeving van TivoliVredenburg.

19.00                   Deuren Grote Zaal open

19.30                   Aanvang concert

Gabriel Fauré

- Cantique de Jean Racine

- Requiem

Groot Omroepkoor - Radio Filharmonisch Orkest

Martin Wright, dirigent

Laurence Guillod, sopraan - Thomas Tatzl, bariton

alle deelnemers

Ca. 21.00             Einde concert

Aansluitend nazit voor deelnemers en publiek in de foyers.

Workshop

Het Groot Omroepkoor heeft ter voorbereiding gratis een workshop aangeboden. De belangstelling voor beide workshops is zo groot dat beide mogelijkheden inmiddels zijn volgeboekt.

De workshops vinden plaats in Hilversum op 14 januari en 28 januari 2017 van 12.00-17.00 uur. U kunt wel op een wachtlijst geplaatst worden zodat wij bij uitvallers u een plaats aan kunnen bieden (email aan ria.raven@omroepmuziek.nl)  Graag aangeven welke datum voor u mogelijk is en ook hier geldt: plaatsing is op volgorde van binnenkomst.

Omdat de capaciteit van de studio’s beperkter is dan Tivoli/Vredenburg is bij overschrijding van het aantal inschrijvingen volgorde van aanmelding bepalend voor een plek bij de workshop.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het MCO.

De workshops worden geleid door leden van het Groot Omroepkoor. Voor aanmelding: zie de link hieronder bij ‘Aanmelden’.

> Lees hier meer informatie over de workshop.

> Voor aanmelding: zie de link hieronder bij ‘Aanmelden’.

Bladmuziek | Oefen-cd

Speciaal voor de deelnemers heeft het Groot Omroepkoor wederom een kortingsactie kunnen verkrijgen bij muziekhandel Broekmans & Van Poppel. De korting geldt voor de bladmuziek van het Requiem en Cantique de Jean Racine van Fauré en voor de oefen-cd. Op het bestelformulier kunt u, nadat u op de knop “bestelling afronden” hebt geklikt, in het lege vakje waarboven deze tekst staat: “Hier kunt u artikelen opgeven die u niet in onze database heeft kunnen vinden”  de opmerking “deelnemer GOK” invullen. Op de factuur ziet u dan de verrekende korting terug.

> Bladmuziek Requiem – € 10,50 (i.p.v. € 11,50)

> Bladmuziek Cantique de Jean Racine – € 4,00 (i.p.v. € 4,15)

> Oefen cd sopraan – € 14,00 (i.p.v. € 14,75)

> Oefen cd alt – € 14,00 (i.p.v. € 14,75)

> Oefen cd  tenor – € 14,00 (i.p.v. € 14,75)

> Oefen cd bas – € 14,00 (i.p.v. € 14,75)

(Voor vragen over de bestelling etc. kunt u zich tot Broekmans & Van Poppel wenden 020-6796575.)

Kosten | Aanmelden

De kosten voor deelname aan repetitie en concert bedragen € 40,-. Voor concert en workshop kunt u zich individueel hier aanmelden. Voor Vrienden van het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest ens studenten geldt een kortingsregeling.

Bij uw aanmelding kunt u uw stemtype vermelden: sopraan, alt, tenor of bas. We streven naar een zo evenwichtig mogelijke verdeling van de stemgroepen. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om niet te lang te wachten met uw aanmelding!

Vragen?

> Mogelijke vragen over het Groot Meezingconcert, repetities en workshop

Mocht u na het lezen van de FAQ (frequently asked questions/veelgestelde vragen)  nog vragen hebben dan kunt u deze stellen per mail via meezingconcert@omroepmuziek.nl of telefonisch via 035-6714120