Nieuws

De UEFA Nations League Anthem door Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor

In september dit jaar gaat de eerste UEFA Nations League van start, de nieuwe competitie die de vriendschappelijke interlands vervangt en waar bovendien nog een aantal EK-tickets te verdienen valt. Na de afwezigheid van Oranje op de laatste grote eindtoernooien, hebben we met de tune van de Nations League in ieder geval een Nederlands tintje: die tune werd ingespeeld door het Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor o.l.v. Franck van der Heijden.

Groot Meezingconcert 2018

Na de succesvolle edities van het Meezingconcert in 2016 en 2017 gaat het op zondag 4 februari 2018 voor de derde keer gebeuren: dan kunt u weer meezingen met het Groot Omroepkoor, het grootste professionele symfonische koor van Nederland. Op het programma staat Verdi’s beroemde Messa da Requiem. Geïnteresseerd? Lees snel verder en meld u aan!