Masterpracticum Groot Omroepkoor

Het Groot Omroepkoor biedt masterstudenten de mogelijkheid ervaring op te doen in een Masterpracticum. Deelnemers van het Masterpracticum participeren in 4 à 5 producties, begeleid door leden van het Groot Omroepkoor. Per seizoen heeft het Groot Omroepkoor plaats voor drie studenten. Aanmelding voor het komende Masterpracticum is mogelijk tot 13 juni 2018.

De nieuwe seizoensbrochures zijn uit!

Onze seizoensprogramma's voor het AVROTROS Vrijdagconcert en de NTR ZaterdagMatinee seizoen 2018-2019 zijn 23 februari jl. uitgekomen. Met in beide series een hoofdrol voor het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. Bekijk de concerten en maak alvast uw keuze. De verkoop van abonnementen voor beide Radio4-concertseries is van start gegaan.

De UEFA Nations League Anthem door Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor

In september dit jaar gaat de eerste UEFA Nations League van start, de nieuwe competitie die de vriendschappelijke interlands vervangt en waar bovendien nog een aantal EK-tickets te verdienen valt. Na de afwezigheid van Oranje op de laatste grote eindtoernooien, hebben we met de tune van de Nations League in ieder geval een Nederlands tintje: die tune werd ingespeeld door het Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor o.l.v. Franck van der Heijden.