Groot Meezingconcert TivoliVredenburg

• Giuseppe Verdi - Requiem
Stichting Omroep Muziek

Groot Meezingconcert 2018

Na de succesvolle edities van 2016 en 2017, georganiseerd door het Groot Omroepkoor rondom Ein Deutsches Requiem van Brahms en het Requiem van Fauré, gaat het op zondag 4 februari 2018 voor de derde keer gebeuren: het Groot Meezingconcert in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Op het programma staat het Requiem van Giuseppe Verdi, dat in 1874 voor het eerst klonk. Uitvoerenden in TivoliVredenburg zijn – naast alle meezingers - het Groot Omroepkoor, het Radio Filharmonisch Orkest en vier vocale solisten onder leiding van de Amerikaanse dirigent Martin Wright, een van de voormalige chef-dirigenten van het Groot Omroepkoor.

Voor iedereen die van zingen houdt

Het Groot Meezingconcert is opengesteld voor iedereen die van zingen houdt. Beginnende zangers en professionals zijn welkom bij deze unieke en overweldigende beleving van het samen zingen.

> Meer informatie over het programma

NB: voor het concert zijn geen kaarten meer beschikbaar.