Avond van de filmmuziek, Metropole Orkest, Groot Omroepkoor

Avond van de filmmuziek – Uitverkocht

• De beroemdste filmhits van de grootste componisten, m.m.v. bijzondere gasten

Na enorm succesvolle eerdere edities in de Ziggo Dome keert de Avond van de Filmmuziek op 17, 18 & 19 (middagshow) november 2023 weer terug! De kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

Sinds de eerste show in 2014 is de Avond van de Filmmuziek vaste prik voor filmmuziekliefhebbers. Het muziekevenement is uitgegroeid tot het grootste binnen dit genre. Tijdens de achtste editie zal het Metropole Orkest, in samenwerking met het Groot Omroepkoor onder leiding van dirigent Jules Buckley, de mooiste filmmuziek spelen. Dominic Seldis, contrabassist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en jurylid bij Maestro, is ook dit jaar de host van dit unieke muziekspektakel.

Datum:
zaterdag 18 november 2023
Tijd:
Pauze:
Locatie:
A'dam-Ziggodome

Uitvoerenden

Ga naar de website
Jules Buckley
Metropole Orkest
Orkest

Volg ons op social media