Doorgaan Groot Meezingconcert nog onzeker

Na de recente persconferentie van premier Rutte met betrekking tot de corona-crisis heeft het Groot Omroepkoor een definitief besluit over het Groot Meezingconcert op de nieuwe datum van 24 januari ’21 vooralsnog uitgesteld.

Voorlopig geen inschrijving en kaartverkoop

De ontwikkelingen en daaruit voortvloeiende maatregelen bieden op dit moment nog onvoldoende perspectief voor evenementen als het Groot Meezingconcert. Aangezien doorgang onzeker is, heeft het Groot Omroepkoor besloten om inschrijving en kaartverkoop niet per 15 mei opnieuw open te stellen, zoals eerder aangekondigd.

Het team van het Groot Meezingconcert beraadt zich op alternatieven, volgt de ontwikkelingen nauwgezet en houdt u op de hoogte.

> Veelgestelde vragen RIVM

> Berichtgeving van TivoliVredenburg m.b.t. het coronavirus.

Degenen die een kaart hebben gekocht voor een luisterplaats, worden door TivoliVredenburg per e-mail geïnformeerd over de afwikkeling van gekochte concertkaarten.