Groot Meezingconcert 2019: zomers operaspektakel

Het geliefde Groot Meezingconcert maakt zich op voor alweer de vierde editie. Deze vindt plaats op zondag 16 juni 2019. Stond in voorgaande edities telkens een ander Requiem centraal, nu is gekozen voor een geheel nieuwe aanpak: een zomers operaspektakel!

Uitgevoerd worden hoogtepunten uit verschillende opera’s, waaronder Nabucco, Aïda, Lohengrin en Madama Butterfly. Wat is er heerlijker dan mee te kunnen zingen met deze meeslepende operamelodieën.

U komt bij dit Groot Meezingconcert de vertrouwde gezichten tegen van de musici van het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest. Ook dit jaar staat het concert onder leiding van Martin Wright, een groot operakenner!

De middagrepetitie op de dag van het concert wordt begeleid door de immer enthousiaste pianist Ben Martin Weijand, vaste pianist van het Groot Omroepkoor.

Wij zijn er trots op dat alle solopartijen door leden van het Groot Omroepkoor worden gezongen.

Geïnteresseerd? Lees hier snel verder en meld u aan!