Inschrijving Groot Meezingconcert wordt heropend

Als gevolg van de coronacrisis is het Groot Meezingconcert (oorspronkelijk gepland op zondag 15 maart '20) verplaatst naar zondag 24 januari ’21. Vanaf 15 mei is inschrijving voor een beperkt aantal nieuwe deelnemers weer mogelijk.

Deelnemende zangers en kaartkopers van luisterplaatsen zijn geïnformeerd over de afgelasting en verplaatsing naar 24 januari. Inmiddels is gebleken dat niet alle zangers die zich voor het Groot Meezingconcert van 15 maart hadden ingeschreven, ook kunnen deelnemen op zondag 24 januari ’21.
Daardoor komt een beperkt aantal deelnemersplaatsen vrij en is het weer mogelijk om in te schrijven. Let wel: in verband met de afhandeling van annuleringen is inschrijving pas weer mogelijk vanaf 15 mei.

Vanaf 15 mei kunt u zich op deze website weer online aanmelden.

Luisterplaatsen

Alhoewel de luisterplaatsen oorspronkelijk waren uitverkocht, kunnen ook hier kaarten vrijkomen door annuleringen. Voor informatie over de beschikbaarheid van luisterplaatsen, raadpleeg de site van TivoliVredenburg

De 5de editie van het Groot Meezingconcert

Door alle ongemak die ook het Groot Meezingconcert treft, zouden we bijna vergeten dat hier nog steeds een lustrum is te vieren. Na het uitbundige operaspektakel in de 4de editie (2019) keert het Groot Omroepkoor voor deze lustrumeditie terug naar het genre waarmee het Meezingconcert groot is geworden: het requiem. En dat in het jaar waarin het Groot Omroepkoor zijn 75-jarig bestaan viert!

Meezingers, Groot Omroepkoor, Radio Filharmonisch Orkest en vocale solisten onder leiding van Martin Wright hebben voor dit Meezingconcert twee prachtige werken van Wolfgang Amadeus Mozart op het programma staan: het Requiem en Ave verum corpus.

Meer informatie volgt.