Workshops Groot Meezingconcert verplaatst

Het Groot Meezingconcert is helaas wederom uitgesteld, omdat deelname aan het evenement op 19 maart ’22 en voorafgaande workshops te veel beperkingen ondervindt van de huidige coronaregels. We hopen het Groot Meezingconcert op een nieuwe datum, te weten: 4 februari 2023, te kunnen laten doorgaan.


Oorspronkelijke bericht:

Als gevolg van de recente coronamaatregelen en onzekerheid over de vervolgmaatregelen op dit moment zijn er wijzigingen in de workshops, georganiseerd voor deelnemers van het Groot Meezingconcert op zaterdag 19 maart ’22.

De oorspronkelijk op 15 januari ’22 geplande workshop is verplaatst naar zaterdag 5 maart ’22 en vindt plaats van 10.00 tot 13.45 uur.

De workshop die al gepland was op 5 maart, wordt verplaatst naar de middag en vindt plaats van 13.45 tot 17.30 uur.

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van de studio’s in het Muziekcentrum van de Omroep en de concerten die het Groot Omroepkoor in andere weekenden uitvoert, is besloten beide workshops op 5 maart te laten plaatsvinden.

We vragen deelnemers met het volgende rekening te houden:

  • Gratis parkeergelegenheid is voor de groep die ’s middags komt wellicht beperkt beschikbaar. U kunt wel in de omgeving van het Muziekcentrum van de Omroep betaald parkeren in de straten.
  • De ochtendgroep is vanaf 9.00 welkom in het Muziekcentrum van de Omroep. De stemgroepen zullen naar de verschillende studio’s worden geleid via bewegwijzering.
  • Om ’s middags de beide groepen niet door elkaar te laten lopen, is de inloop van de middaggroep pas vanaf 13.00 mogelijk. De eerste groep repeteert op dat moment tutti in een studio en de middaggroep zit om 13.45 klaar in de overige studio’s om met repeteren te starten.
  • Koffie en thee is in de pauzes te krijgen, maar we vragen u zelf iets mee te nemen voor de lunch, mocht u daar behoefte aan hebben.
  • Het is helaas niet mogelijk om af te wijken van de huidige indeling voor de workshops. Aanvragen daartoe zullen niet worden behandeld. Wij hopen op begrip daarvoor van eenieder.

We verheugen ons op deze bijzondere lustrumeditie, met onder meer het prachtige Requiem van Mozart, en hopen iedereen te mogen begroeten op 5 en/of 19 maart aanstaande!

> Meer over het Groot Meezingconcert 2022

 

Volg ons op social media