Stage bij het Groot Omroepkoor

> English

Het Groot Omroepkoor biedt jonge professionele zangers de mogelijkheid ervaring op te doen als stagiair in verschillende producties.

Helaas zijn wij door de maatregelen omtrent de COVID-19-epidemie genoodzaakt alle geplande activiteiten binnen ons stageprogramma tot nader bericht uit te stellen.
Wij hopen in de loop van het komende seizoen (2020-2021) weer stagiairs in het koor te kunnen begroeten. Op dit moment gebruiken we de tijd om met onze nieuwe chef-dirigent Benjamin Goodson een nieuw, interessant programma samen te stellen.
Helaas hebben ook wij geen zicht op de voortgang van deze situatie. Houd daarom deze pagina in de gaten voor meer informatie of stuur een mail naar het Stageteam, wij geven dan een seintje als we meer informatie hebben.