Workshop Groot Meezingconcert 2019

Informatie – Aanmelding - Tijdschema

Op zaterdag zondag 28 april en zaterdag 25 mei 2019 organiseert het Groot Omroepkoor workshops voor deelnemers aan het Groot Meezingconcert op zondag 16 juni 2019. De workshops vinden plaats in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) aan de Heuvellaan 33 in Hilversum van 12:00 tot 17.00 uur. U bent welkom vanaf 11.00 uur.

Leden van het Groot Omroepkoor zullen met stemgroepen apart werken. Naast het repeteren aan de diverse opera’s worden ook vocaal-technische aspecten belicht. Ter afsluiting zal met alle workshopdeelnemers een sessie plaatsvinden onder leiding van dirigent en bas uit het Groot Omroepkoor, Luuk Tuinder.

Alle workshops worden begeleid door professionele pianisten, onder wie de vaste pianist van het Groot Omroepkoor, Ben Martin Weijand.

De capaciteit van de studio’s in het MCO is beperkter dan die van het podium van TivoliVredenburg. Bij over-inschrijving wordt de volgorde van aanmelding aangehouden.

Lunch en pauzeconsumpties

Indien gewenst kunt u in het restaurant van het MCO in de pauze een lunch nuttigen. Deze bestaat uit 2 broodjes met divers beleg, 1 krentenbol, 1 stuk fruit, sap of melk en kost € 7,50. Gedurende de pauzes is in de hal van het MCO gratis koffie/thee/water te verkrijgen. U kunt bij Muziekcafé Elling ook diverse andere dranken/etenswaren kopen.

Voor de lunch kunt u zich tot en met 31 maart 2019 aanmelden via meezingconcert@omroepmuziek.nl

Betaling van de lunch dient te geschieden op rekeningnummer NL48ABNA0518 1323 74 – Stichting Omroep Muziek o.v.v. lunch + naam deelnemer(s) en datum workshop.

Aanmelding

U kunt zich voor de workshops opgeven via het ticketkantoor bij uw aanmelding voor het Groot Meezingconcert. De door u gekozen workshopdatum vindt u terug op het ticket.

Tijdschema

Zondag 28 april 2019 | Zaterdag 25 mei 2019

Vanaf 11:00 u: Inloop / ontvangst (gratis koffie/thee/water d.m.v. verstrekking met kannen; luxe koffie in het Muziekcafé voor eigen rekening)

12:00 - 13:00 u

• MCO studio 1: sopranen
  • MCO studio 3: tenoren
  • MCO studio 4: bassen
  • MCO studio 5: alten

13:00 - 13:30 u: Lunchpauze (gratis koffie/thee/water)

U kunt uw eigen lunch meenemen. Voor diegenen die zich hebben opgegeven en hebben betaald voor de lunch: deze wordt geserveerd in Muziekcafé Elling.

13:30 - 14:30 u:

• MCO studio 1: Dames
  • MCO studio 5: Heren

14:30 - 14:45 u: Koffie-/theepauze (gratis verstrekking koffie/thee/water)

14:45 - 16:00 u: MCO studio 1: Tutti o.l.v. Luuk Tuinder

16:00 - 16:10 u: Korte sanitaire pauze (geen koffie/thee – water wel te verkrijgen)

16:10 - 17:00 u: MCO studio 1: Tutti o.l.v. Luuk Tuinder

Vragen?

Mocht u na het lezen van de FAQ's (frequently asked questions/veelgestelde vragen) toch nog vragen hebben over het Groot Meezingconcert, de repetities of de workshop dan kunt u deze stellen per mail via meezingconcert@omroepmuziek.nl of telefonisch via 035-6714120.