Vacatures bij het Groot Omroepkoor

Vacatures voor zangers of stafmedewerkers bij het Groot Omroepkoor worden aangekondigd op de site van Stichting Omroep Muziek.

Audities voor zangers worden via de website van Stichting Omroep Muziek aangekondigd. Aanmelden voor auditeren kan alleen wanneer op die website de auditiedata zijn gepubliceerd.

___________________________________________________________________________________________________________

Verplicht repertoire / obligatory repertoire
Bij audities hanteert het Groot Omroepkoor verplicht repertoire.
Klik op de betreffende link voor meer informatie.
Verplicht repertoire auditie Dames
– Obligatory repertoire audition Ladies
Verplicht repertoire auditie Heren
– Obligatory repertoire audition Gentlemen
Verplicht repertoire auditie Freelancers
– Obligatory repertoire audition Freelancers

Stage
Het Groot Omroepkoor biedt jonge professionele zangers de mogelijkheid ervaring op te doen als stagiair in verschillende producties. Bekijk hier het actuele stageprogramma en voorwaarden voor deelname.

Volg ons op social media