Groot Omroepkoor Academy

Het Groot Omroepkoor (GOK) biedt Masterstudenten en jonge professionals de kans om ervaring op te doen in een groot professioneel koor. Zij worden toegelaten tot de GOK Academy, waarin zij deelnemen aan ten minste drie producties van dat seizoen. De GOK Academy biedt een unieke kans om kennis te maken met het grote koorrepertoire en om te werken met dirigenten en orkesten van wereldklasse. De academisten ontvangen in elke productie begeleiding en feedback van een mentor én mogen tijdens het seizoen twee keer deelnemen aan een workshopdag. Je ontvangt een stage- en reiskostenvergoeding per project. Bekijk hier de promo

Ben je een Masterstudent klassieke zang of net afgestudeerd? Meld je dan vóór 15 juni aan!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de GOK Academy als je in september 2022 Masterstudent klassieke zang bent, óf als je onlangs bent afgestudeerd (Bachelor/Master). Stuur vóór 15 juni jouw aanmelding naar gok-academy@omroepmuziek.nl met:

– CV
– Motivatie (max. 300 woorden)
– Auditierepertoire (twee werken naar keuze in verschillende talen en stijlen)

Wij verwachten dat je beschikbaar bent om aan ten minste 3 van de 5 onderstaande producties mee te doen:

Producties met GOK Academy 2022/2023
1. Norma, Bellini 10 sept 2022 (rep. 5 t/m 8 sept)
2. Bach, Mendelssohn, Haydn 23 dec 2022 (rep. 6 t/m 9 dec & 19 t/m 22 dec)
3. Mozart, van Gils 20 en 22 jan 2023 (rep. 12 t/m 19 jan)
4. Het sluwe vosje, Janacek 1 april 2023 (rep. 28 t/m 30 maart)
5. Das Pardies und die Peri, Schumann 9 juni 2023 (rep. 15 t/m 17 mei & 5 t/m 8 juni)

Auditie
De auditie vindt plaats op 24 juni 2022 tussen 15:00 en 18:00 in het Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33, Hilversum. Uiterlijk 17 juni hoor je of je uitgenodigd wordt voor de auditie. De auditiecommissie zal bestaan uit leden van het Groot Omroepkoor.

Tijdens de auditie zal er een pianist aanwezig zijn. Neem daarom de bladmuziek mee, of laat het ons weten als je zelf een pianist meeneemt.

Volg ons op social media